Pages

Wednesday, January 15, 2020

ပဲအကျက်မှုန့် ကိုယ်တိုင်အိမ်မှာ အလွယ်ပြုလုပ်နည်းလေးပါ

အသုပ်မျိုးစုံ သုပ်စားရင် ထဲ့သုံးလေ့ရှိတဲ့ ပဲအကျက်မှုန့် လှော်နည်းလေးပါ.... မီးအပူပေး လှော်ရတာ လွယ်ကူပေမဲ့ မီးအချိန်အဆ မမှန်ရင်တော့ ကျွမ်းသွားတာ မကျက်တတ်တာတို့ ဖြစ်တတ်ပါတယ်..သတိထားပြီး လှော်စေချင်ပါတယ် ..

• အရင်ဆုံး ရွှေဗိမာန်ပဲမှုန့်အစိမ်း ၁၀သားထုပ် (163ဂရမ်) အထုတ်​​လေး တထုတ်​စာကို ​ပဲကျက်လှော်ဖို့ အသင့်ယူထားပါ..
• လှော်ပြီဆိုတာနဲ့ အသားထူတဲ့ ဒယ်အိုးကို အပူပေးပါ
• ပါးတဲ့ ဒယ်အိုးဆိုရင် ပဲမှုန့်ကသေချာ မကျက်ဘဲ ခနလေးနဲ့ ကျွမ်းပြီး မဲသွားတတ်ပါတယ်
• ဒယ်အိုး ပူလာတာနဲ့ မီးကိုအနေတော်လျှော့ပြီးမှ ပဲအစိမ်းမှုန့်ကို ထည့်ပေးကာ ​လှော်​ပေးပါ
• မီးပြင်းရင်​ အ​ရောင်​မည်းပြီး ကျွမ်းလွယ်​တဲ့အတွက်​ မီးအ​နေ​တော်​နဲ့ ​လှော်​တာ အ​ကောင်းဆုံးပါ
• လှော်​​နေစဉ်​ အကျက်​ညီ​စေရန်နှင့် လှော်နေစဉ် ပဲအခဲလေးများ ဖြစ်တတ်တဲ့အတွက် သစ်သားယောင်းမဖြင့်​ အဆက်မပြတ် ​မွှေ​မွှေ​ပေးပြီး ဖိဖိချေပေးပါ
• ပဲမှုန့်အားလုံး ​ရွှေအို​ရောင်​ သန်းလာပြီး မွှေးလာပြီဆိုရင်​ ဇလုံကျယ်ကျယ် (သို့မဟုတ်​) လင်​ဗန်း ( သို့မဟုတ်) စ​ကောထဲကိုထည့်ပြီး အ​အေးခံပါ
• အအေးခံ​ထား​သော ပဲအလှော်မှုန့်များကို အသုပ်မျိုးစုံ သုပ်စားရန်အတွက် ​လေလုံပြီး ​ခြောက်​​သွေ့​သော ဖန်​ပုလင်းထဲမှာထည့်ပြီး လိုအပ်​​သောအချိန်​ သုံးနိူင်​ရန်​ သိမ်းထားနိူင်​ပါတယ်။
သည်လိုမှ ကိုယ်တိုင်ပြုလုပ်ဖို့ အချိန်မပေးနိုင်ဘူးဆိုရင်
အနံ့မွှေးမွှေးရွှေဗိမာန်ပဲကျက်မှုန့်ကို ph 09792260533/097879967 ကို ဖုန်းဆက်ပီး မှာယူလိုက်ပါ....


No comments:

Post a Comment